Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skapade cupsuccé åt Syrianska – nu utan kontrakt

Tillsammans med Mattias Liljestrand styrde han det försvar som höll nollan i tre raka cupmatcher. Men innan seriestart går Felix Michels kontrakt ut.

Felix Michel och Mattias Liljestrand såg ut som ett väl fungerande mittbackspar i svenska cupen. När duon ankrade backlinjen höll Syrianska tätt i 270 raka minuter.

Men det är inte säkert att Michel är en Syrianska-spelare när det är dags för seriepremiär.

Ettårsavtalet han skrev 2015 går nämligen ut i mars.

– Han har stått för jättefina prestationer. Defensivt har han varit klockren. Min tanke är att Felix Michel ska vara kvar. Det är en spelare jag vill ha kvar – och det har jag sagt länge. Men det är sportchefen som sköter den biten, säger Bosko Orovic.

Syrianska har dock erbjudit ett nytt kontrakt, bekräftar sportchefen Can Melkemichel för LT-sporten.

– Ja, det är så läget är just nu. Vi sitter i förhandlingar. Jag tror att det är goda möjligheter att vi får behålla Felix. Vi har erbjudit ett kontrakt. De kommer väl att återkomma inom de närmaste dagarna, säger han.

Hur många mittbackar vill ni ha i truppen?

– Får vi klart med Felix så är det stopp där.

Felix Michel, 21, lyftes upp från juniorleden inför säsongen 2013. Skadeproblem har stört Michels möjligheter att ta en plats i laget – och på tre år har det bara blivit totalt tio matcher.