Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skåp – det behövs här i Vallaskolan

I Vallaskolan har det funnits folk som har stulit mobiler och fler saker. Skåp är mycket bättre än krokarna som vi har utanför vårt klassrum.

Anmäl text- och faktafel

Utifall man till exempel har en dyr mössa och man inte får ha på sig den inomhus så vill man lägga den på något säkert ställe –och väskan kan ju alla öppna. Om man har skåp, som man antingen behöver en nyckel eller någon kod för att öppna, känner man sig säkrare och man behöver inte gå ut från klassrummet hela tiden för att se till att mössan fortfarande är där.

Ni vill väl inte att barn ska gå ut från klassrummet och inte får saker gjorda? Då får inte barnen den kunskap som de behöver.

Jag har tagit upp det här med vår rektor men hon verkar inte förstå allvaret. Det kanske kommer bli problem ifall man har en nyckel, den kommer man säkert att tappa bort förr eller senare. Eller om man har en kod (som man får välja själv) och skriver ner den någonstans (kanske i mobilen), så att man inte glömmer bort koden) så kommer det nog funka.

Jag vill att man köper in skåp i alla fall till mellanstadiet. Jag har hört om jättemånga skolor som har skåp och det är faktiskt mycket smartare än att ha krokar.

Evelyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare