Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skallskador efter nattligt infall

Skulle vilja berätta om en lite rolig händelse som hände nere på gågatan i Södertälje centrum natten till lördagen 6 januari.

Ett gäng glada unga män var på väg från en krog nere på Marenplan för att ta sig till kvarterets nattklubb, Flamingo. När de gick över gågatan slog de vad om vem som kunde hoppa upp och nicka den hängande kringlan utanför Kringlans köpcentrum.

Den ene hoppade upp och lyckades nicka till kringlan rejält med en hand för pannan ropade han på den andre att det var hans tur, även han hoppade upp och slog huvudet hårt i den hängande Kringlan.

Kort därpå märker de bägge att de slagit upp sina huvuden, de blöder. Av en slump åkte en polisbil förbi och undrade vad som hänt. Båda männen skjutsades till Södertälje sjukhus av polismännen. Ingen av dem behövde mer sjukvård än lite plåster och tejp.

Tobias

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare