Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skadedrabbat Assyriska avslutar cupäventyret

Flera skador i en redan tunn trupp. Assyriska har problem inför cupavslutningen mot Värnamo.

Assyriskas chans att gå vidare i svenska cupen är redan borta, så i praktiken är matchen mot Värnamo inte mer än en träningsmatch. Men på papperet är det ändå en tävlingsmatch, så tränaren Tor-Arne Fredheim har ingen möjlighet att fylla ut truppen med provspelare.

Och han behöver fylla ut truppen.

På frånvarolistan finns Daniel Sliper (sjuk), Fredrik Holster (överansträngning på baksida lår), Ken Fagerberg (överansträngd hälsena), George Makdessi (hälen) samt Soon Yong Yoon (stukad fot).

– Det är en lång skadelista och för vår lilla trupp blir den kännbar, säger Tor-Arne Fredheim.

Mot Värnamo tvingas han fylla på med juniorer. Gino Berg gjorde ett inhopp redan mot Elfsborg. Nu finns även Mario Gorgis, Enlil Özmen och Gilgamesh Oyal med i truppen.

– Det blir ändå bra att få en match i benen. Vi vet ännu inte om vi får till en match nästa helg, eller om vi ska fokusera på träning i ett par veckor i stället, säger Tor-Arne Fredheim.