Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skadebeskedet: Sahlin missar lördagens match

SSK tog viktiga poäng mot Troja, men onsdagens seger fick en bitter eftersmak när Alexander Sahlin tvingades bryta.– Som jag bedömer det spelar han inte på lördag, säger Mats Waltin.

Annons

Det var i onsdagens bortamatch mot Troja som SSK-målvakten tvingades utgå skadad, efter att ha blivit pååkt i slutet av den första perioden.

På torsdagen undersöktes Alexander Sahlin. Och enligt de första rapporterna ska det inte röra sig om en fraktur.

– Det var mest en rutinkoll, ingen röntgen. Jag har lite ont, så det känns både positivt och negativt, säger Alexander Sahlin.

Tror du på spel mot Västervik på lördag?

– Det är den roligaste matchen på jag vet inte hur länge och den viktigaste, så jag hoppas verkligen att jag kan spela, men vi får se hur kroppen reagerar, säger Sahlin och fortsätter:

– Ska jag spela så känner jag att jag vill vara någon form av hundra procent, annars gör jag inte mig själv – och framförallt inte laget – en tjänst.

Men som läget ser ut just nu utesluter dock SSK-tränaren Mats Waltin spel.

– Som jag bedömer det så spelar han inte på lördag. Jag väljer i stället att hoppas att han kan vara aktuell i onsdagens match (mot Huddinge), säger Waltin.

– I det här läget är jag bara glad och tacksam att vi har (Jonathan) Iilahti och (Calle) Brattenberger, fortsätter Waltin.