Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skada satte stopp för Kicki Johansson

Basketlegendaren med förflutet i bland annat SBBK och som tävlar i SVT:s Mästarnas mästare var tvungen att lämna det senaste programmet efter att ha skadat sig.

Det var i den andra tävlingen, som gick ut på att springa snabbast till utplacerade flaggor, Kicki föll och ådrog sig en muskelbristning i låret.

– Det kändes som att hela låret gick av. Gamla kärringar ska ju inte hålla på med sådant här, sade en gråtande Kicki, när hon fick hjälp av sjukvårdare och de andra deltagarna.

Trots att hon stod på kryckor ville hon sedan fortsätta tävla men valde i sista stund att hoppa av och inte heller utmana någon i nattduellen.

– Jag känner att jag inte kommer att kunna fortsätta det här och då finns det ingen anledning att utmana någon. Jag väljer att åka hem, och ni fortsätter. Jag får ju tänka på att jag ska leva några år till och vill helst inte vara helskadad då, sade hon i programmet.

När LT når henne berättar hon att hon mår bra.

– Jag är inte helt återställd och kommer förmodligen inte att bli det fullt ut heller. Men jag motionerar och rehabar på och det känns riktigt bra, säger Kicki.