Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skada för AFF i mållös match

Det blev inga mål när Assyriska spelade sin andra träningsmatch. 0-0 blev resultatet mot Åtvidabergs FF på Fotbollsarenan - men Assyriska fick en spelare skadad.

Assyriska och Åtvidaberg spelade oavgjort 0-0 på lördagen. En match som inte gick enligt planerna enligt Assyriskas tränare Tor-Arne Fredheim.

- Jag hade förväntat mig mer, att vi skulle ha hållit ihop både försvarsspelet och anfallsspelet bättre. Nu faller vi ur ramen emellanåt, säger Fredheim.

Mest oroväckande var att mittfältaren George Makdessi, som är tillbaka i Assyriska men ännu inte skrivit på något kontrakt, skadade sig efter en ful tackling.

- Motståndaren kom in snett i det, det blev en kapning. Jag hoppas inte att det är allvarligt men jag vet inte säkert ännu, säger Tor-Arne Fredheim.

I övrigt tyckte han att ytterbacken Simon Strand imponerade av provspelarna.

- Åtminstone tillräckligt sett över tid så att vi känner att det är en spelare vi vill ha. Vi ska sätta oss ner och diskutera med honom, säger Fredheim.