Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sjunde raka förlusten för Södertelge

Det såg bra ut, i ett drygt set. Sedan föll Södertelge VBK ihop borta mot Vingåker. Sjunde raka förlusten skrevs till 3–1 (20–25, 25–18, 25–13, 25–21)

Södertelge har inte vunnit sedan den tolvte december då laget slog Habo med 3–1. Mot Vingåker har det blivit en seger och en förlust tidigare. Och det började bra i går.Södertelge vann första set med 20–25.

– Vi började fantastiskt bra. Spelade med energi och visade verkligen att vi kan, berättar Ashur Ibrahim efter matchen.

Men sedan vände Vingåker på matchen. Vann tre raka set då Södertelge bara mäktade med 18, 13 respektive 21 poäng.

– Vi började andra setet bra och ledde med 5–2. Men sedan gick några bollar emot oss och vi tappade ledningen. Då gick luften ur oss och vi började spela utan självförtroende, säger Ashur som är rejält besviken.

Det har blivit som en ond cirkel för laget efter många förluster.

– Vi har pratat mycket om det mentala. Vi har egentligen ingen press på oss längre, ingen tror på oss. Det är bara att glömma alla förluster och köra på. Men så är det match och då stressar vi upp oss, säger Ashur Ibrahim uppgivet.