Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Självklart blev jag chockad"

Fysisk och mental vila. Det har Peter Ijeh ägnat sig åt de senaste dagarna. LT träffade, som första tidning, Syrianskas nya stjärna efter bilolyckan.

Syrianska har precis avslutat uppvärmningen på Geneta sportfält när mittfältaren Besim Kunic uppfattar vem som kommit till träningen. ”Peter, hur är det med dig?” undrar Kunic och plirar med sina pigga ögon. Peter Ijeh, i jeans och gympaskor, nickar och ler. Han säger inte så mycket, men han låter sin lagkamrat veta att det inte är någon större fara.

Den välväxte 32-åringen är egentligen inte särskilt pigg på att prata om det som hände i måndags. Det mesta har redan stått i tidningarna. Han var på väg från Göteborg till Södertälje när han voltade med bilen. Det kunde ha gått väldigt illa, men han klarade sig utan allvarligare skador.

– Självklart blev jag chockad, jag är ju bara människa. Jag har kört bil i många år och aldrig varit med om en sådan här sak. Doktorn har sagt att jag ska vila några dagar till, sedan lär jag börja träna med laget på träningslägret i Turkiet nästa vecka, säger Ijeh.

Läs hela artikeln i torsdagens LT.