Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Självklart att vattna

Svar. "Herr Gåman" har synpunkter på ett inlägg i LT den 27 juli: Det är självklart att gräsmattan ska vattnas och poolen vara fylld med vatten. En torr gräsmatta är brandfarlig, en tom pool kan dessutom kollapsa och är en vattenresorvar om det brinner i närheten.

Det finns alltid människor som klagar på andras beteende när de själva inte får ta del av det. Det finns ingen anledning att klaga eller vara avundsjuk, det är bättre att se det positivt på det andra människor i din kommun gör för att det ska vara ett trevligt bostadsområde.

Fokusera på att lösa andra problem i stället.

Ingen vill bo i ett hus där de inte kan leka på den fina gröna gräsmattan i solens värme eller bada i den härliga poolen. Varför ska man ens ha en gräsmatta om den inte kan vattnas på sommaren när det är varmt? Ska poolen stå tom på vatten under större delen av sommaren för att det är torrt?

Fokusera på att lösa andra problem i stället, till exempel att alla inte använder papperskorg eller felsorterat soppor.

Herr Gåman

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare