Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SHL-spelare sänkte SSK-juniorerna

SSK:s J20-lag fortsätter ha det motigt – i dag förlorade laget borta mot Karlskrona efter avgörande mål av SHL-lagets lagkapten Tom Linder.

Fortsatt svårt att göra mål, och trots ledning vid två tillfällen blev det ännu en förlust för SSK:s J20-lag. SSK ledde med 1-0 och 2-1 men förlorade till slut med 2-3 efter ett avgörande mål av Tom Linder, som vanligtvis är lagkapten i A-laget som spelar i SHL, men som matchas i J20 för att få matchträning efter en skada.

Linder spelade fram till ett mål och sköt själv det avgörande 3-2-målet förbi Lukas Klarström i SSK-målet. SSK sköt 33 skott men gjorde alltså bara två mål – dessa gjordes av Måns Lindbäck och Andreas Maier.

SSK har bara gjort 13 mål på sex matcher i fortsättningsserien och ligger sist i tabellen efter att bara ha vunnit en av de sex matcherna.