Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Shaba till piggt division fyra-lag

Förre AFF-mittfältaren Narsai Shaba är tillbaka i Södertäljefotbollen. 23-åringen förstärker Assyriska United, nykomling i division fyra.

Så sent som 2011 spelade han för Assyriska FF i superettan. Nu är Narsai Shaba tillbaka i sin hemstad - som spelande tränare i Assyriska United.

- Det är fantastiskt roligt och en stor värvning för oss. Vår klubb handlar mycket om att ge unga fotbollsspelare en andra chans. De som tidigare inte riktigt tagit klivet från junior- till seniorfotboll. Narsai är mån om ungdomar och vet själv vad det handlar om. Han är perfekt för rollen som spelande tränare, säger klubbchefen Pier Rani Baresso.

Assyriska United spelar kommande säsong i division fyra Stockholm södra. Klubben har tagit över Assyriska Botkyrkas verksamhet och även dess serieplats. Assyriska Botkyrka åkte ur trean i höstas. Förhoppningen är att spela hemmamatcherna i Södertälje från och med 2014. I år är det Brunna IP i Hallunda som gäller.

Utöver Narsai Shaba har även Alex Berg (Järna SK), Ninmar Baresso (Assyriska Norrköping) och Adil Iich (SFC U21) anslutit.