Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFK-stjärnan klar för spel i Norge

Att Liridon Makolli inte skulle fortsätta i Södertälje FK har stått klart länge. Nu har mittfältaren gjort klart med en ny klubb - i Norge.

Annons

Det blev bara en säsong i SFK för Liridon "Doni" Makolli, mittfältaren från Åkersberga som bland annat har spelat i superettan med Vasalund.

När SFK åkte ner i division två stod det klart att stora delar av truppen skulle försvinna och Makolli var en av alla som inte blev kvar.

För 25-årige Makolli forsätter nu karriären utomlands. På transferfönstrets sista dag skrev han på för Alta IF från Norges nordligaste fylke Finnmark.

- Vi har länge jobbat på att förstärka truppen med en mittfältare och är väldigt nöjd med att ha Doni på plats, säger Altas tränare Rune Repvik till klubbens hemsida.

- Jag ser fram emot att komma till Alta och Finnmark för att spela fotboll. Allt skedde väldigt fort, men det jag har hört låter positivt, säger Liridon Makolli till hemsidan.