Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFK-stjärnan klar för spel i Norge

Att Liridon Makolli inte skulle fortsätta i Södertälje FK har stått klart länge. Nu har mittfältaren gjort klart med en ny klubb - i Norge.

Det blev bara en säsong i SFK för Liridon "Doni" Makolli, mittfältaren från Åkersberga som bland annat har spelat i superettan med Vasalund.

När SFK åkte ner i division två stod det klart att stora delar av truppen skulle försvinna och Makolli var en av alla som inte blev kvar.

För 25-årige Makolli forsätter nu karriären utomlands. På transferfönstrets sista dag skrev han på för Alta IF från Norges nordligaste fylke Finnmark.

- Vi har länge jobbat på att förstärka truppen med en mittfältare och är väldigt nöjd med att ha Doni på plats, säger Altas tränare Rune Repvik till klubbens hemsida.

- Jag ser fram emot att komma till Alta och Finnmark för att spela fotboll. Allt skedde väldigt fort, men det jag har hört låter positivt, säger Liridon Makolli till hemsidan.