Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFK spelade oavgjort mot AFC United

Södertälje FK fortsätter att utvecklas åt rätt håll under nye tränaren Luis Manuel Miranda Amieiro. Senaste resultatet: 2-2 mot Özcan Melkemichels AFC United.

Efter 0-1 mot division ett-laget Västerås SK i helgen, skruvade SFK upp motståndet ett snäpp och tog sig an AFC från superettan.

Men att det skiljer två divisioner mellan de båda lagen i år märktes inte. Enligt SFK:s hemsida spelade laget en positiv och offensiv fotboll och försökte inte lägga sig på försvar eller bara förstöra spelet för de mer meriterade AFC-spelarna.

Det var också SFK som tog ledningen med både 1-0 (Shatil Khoury redan efter några minuter) och 2-1 (Besto Azu med tio minuter kvar). Kanske borde SFK säkrat lite efter det sena ledningsmålet, men Södertäljelaget gick för 3-1 och fem minuter senare kunde AFC kvittera efter en målvaktstavla.

På det stora hela var matchen ändå ännu ett steg i rätt riktning för nya SFK.