Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SFC-sportchefen: ”Tycker att vi har gjort truppen starkare”

Syrianska har redan värvat tre nya anfallare. Anmar Almubaraki kan bli en sista offensiv förstärkning. Om hans förra klubb släpper honom.

I slutet av det förra transferfönstret bröt Anmar Almubaraki kontraktet med Denizlispor. Och nu verkar den turkiska klubben inte vilja godkänna övergången till Syrianska.

Inte än i alla fall.

– Vi hoppas göra klart med honom men det är lite med hans gamla klubb. Vi måste få godkännande från deras sida, säger Syrianskas sportchef Simon Latte.

Almubaraki, 25, skulle vara det fjärde tillskottet till offensiven i sommar.

Eller det femte, om kantspringaren Heradi Rashidi räknas in.

Sedan tidigare har klubben värvat Mattias Mete, Yoann Arquin och Antonyos Celik för att försöka skaka liv i det trubbiga målskyttet.

AIK-lånet Marko Nikolic har lämnat – precis som vårflopparna Sasha Aneff och Ahmed Abdultaofik.

– Jag tycker att vi har gjort truppen starkare. Vi har fler valmöjligheter. Konkurrensen har blivit skarpare, det kommer göra det bättre – och visa sig på planen, säger Syrianskasportchefen, och fortsätter:

– Om vi får in en mittback också är vi ganska bra rustade för hösten. Vi har spelare på väg tillbaka. Klubben har bra valmöjligheter överallt. Nu är det dags för spelarna att kliva fram.