Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se trubaduren Joakims sjungande annons: "Är det någon som vill hjälpa till?"

När Joakim Ehn hade en ovanlig fråga till sina Facebookvänner ställde han den genom att sjunga en sång.

Joakim Ehn från Järna försöker få livet att gå ihop ekonomiskt som trubadur. Genom att bo i sin husvagn under sommaren vill han dra ner på kostnaderna. Men – han behöver ställa husvagnen någonstans. I en svängig låt på Facebook ställer han frågan:

"Återigen flyttar jag in i mitt rullande hem. Och jag nu frågar - vet ni vart jag kan ställa den?'" sjunger han.

Även förra sommaren bodde Joakim Ehn i sin husvagn och han såg flera fördelar med det.

– Det är praktiskt på många sätt och vis då hyran blir mycket mindre samt att man spenderar mycket mer tid utomhus, skriver han till LT.

Här kan du se Joakim Ehns sjungande annons:

Med sin sång hoppas han hitta en trädgård eller tomt, helst i närheten av Järna eftersom han känner många där. Dessutom ligger det ligger nära Stockholm där han ofta spelar. Han intygar att han är en god hyresgäst:

"Önskar ni er trädgård pryda med en vacker grön låda, vars inneboende för er knappast bli en plåga?" frågar han i sin sång.

Joakim Ehn är född i Tumba och flyttade till Järna år 2011. Han har släppt låtar på både soundcloud och Spotify, samt toppat P3 Osignat. I sommar har han spelningar runtom i landet.

Såhär lät det när LT träffade honom år 2015: