Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Se succéklippet – bloggstjärnan hänger tvätt i meterdjup snö: "Skrattade så jag inte kunde prata"

Videoklippet "Spring in Sweden" visar hur bloggerskan Jonna Jinton, iförd sommarklänning, pulsar ut i midjedjup snö för att hänga tvätt.
Klippet har blivit en riktig klickraket och fått nästan två miljoner visningar på Facebook.

Idén till filmen kom när Jonna Jinton tittade ut genom fönstret hemma i Grundtjärn, två och en halv mil från Junsele i Ångermanland.

Då fick hon syn på torkvindan som stod omgiven av ett djupt snötäcke i trädgården.

– Jag tyckte det var roligt att den var begravd i snön, och tänkte att jag skulle göra lite komik av det, säger hon.

Jonna berättar att hon blev jättechockad då hon såg hur många som klickat på videon. Efter bara åtta timmar hade den redan fått 500 000 visningar.

"Jag skrattade så jag nästan inte kunde prata när jag igår ringde mamma efter att jag hade lagt ut den och såg att den delades så fort. Det kunde jag aldrig ana", skriver Jonna på sin blogg.

När filmen legat ute på Facebook ett dygn hade filmen visats hela 1,7 miljoner gånger.

– Jag tror att det är hög igenkänningsfaktor då vi har haft en väldigt tung vinter med mycket snö. Det blir mycket negativ energi när folk klagar på skottning, kylan och så. Jag tror många känner ett behov av att skratta åt det också, säger hon.