Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Scania inleder nytt samarbete med Handelshögskolan i Stockholm

Scania ska under tio år bidra till ett nytt forskningscenter på Handelshögskolan i Stockholm. Samarbetet ska fokusera på affärsmodeller i framtidens ekosystem för transporter.

Anmäl text- och faktafel

Forskningscentret går under namnet Scania Center of Innovation and Operational Excellence och samarbetet ska fokusera på affärsmodeller i framtidens ekosystem för transporter. Ledare för centret blir docent Martin Sköld som tillsammans med andra forskare ska arbeta med olika frågor kopplade till transport- och logistikbranschens ekosystem.

– Det nya Scania-centret innebär ett betydande tillskott till vår forskning och undervisning inom innovation. Scanias engagemang och insiktsfulla förhållningssätt till innovation inom både tillverkning och industriella ekosystem gör dem till en idealisk partner för oss, säger Lars Strannegård, rektor för Handelshögskolan i ett pressmeddelande.