Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Satsade en tjuga på hästar på Konsum i Södertälje – vann 5,5 miljoner: ”Det verkar helt osannolikt”

Om du lämnade in ett litet V86-system hos Coop Konsum Södertälje City de senaste dagarna bör du kolla kupongen noga. Väldigt noga. Du kan vara rik. Mycket rik.

Annons

En kupong som lämnades in i butiken stod nämligen för en rejäl skräll – ensam med åtta rätt efter onsdagens omgång på Jägersro . Total vinstsumma: 5 518 603 kronor.

Aftonbladets sajt Trav 365 har pratat med ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog som hade följande att berätta om vinnaren:

– Det är en ensam vinnare, det verkar helt osannolikt. Han har tagit fyra spikar, det är en okänd vinnare som inte är ATG-medlem, så vi vet inte vem det är. Det är ett system på 81 rader som är inlämnat i Södertälje. Det är alltså ett mycket litet system och inte ett filsystem.

Kupongen som kostade 20 kronor och 25 öre, 81 rader, gav vinnaren en vinst för åtta rätt, sju vinster för sju rätt och 24 vinster för sex rätt. 5 518 503 kronor. Enbart utdelningen för åtta rätt bestod av 5 447 099 kronor.

Hans G Lindskog sade vidare till Trav 365:

– Det är en typiskt okänd vinnare och han har säkert inte en aning om att han har vunnit 5,5 miljoner kronor. Vederbörande kommer få sitt livs chock, det är ingen vardagslirare som går in och spelar bara för 20 kronor. Det är ytterst sällsynt.

Vinnaren har inte vinstbevakat sitt spel via ATG:s tjänst för vinstbevakning. ATG vet alltså inte vem det är. Och det är väldigt, väldigt viktigt att vinnaren inte slarvar bort kupongen eller råkar köra den i tvättmaskin – utan kupong blir det nämligen ingen vinst i sådana här lägen.

Diplomet som bekräftar att butiken tagit emot vinstspelet.

Trav 365 har också talat med Coop Konsum Södertälje Citys butikschef Jari Viitala under torsdagen när han mottagit ett diplom från ATG som bekräftar att kupongen lämnats in i butiken:

– Vi har inte hört någonting, vi vet inte vem det är. Det är en kund som sitter på en jätteöverraskning.

Annons