Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sams framtidsdröm gav pengar till klasskassan

Personliga armband med ringklocka för rastens slut, 3D-glasögon och robotlek. Sam Mardinis förslag på ny skolgård gav klass 4A på Stålhamraskolan segern i Telge Fastigheters teckningstävling.

Temat var framtidens skolgård när Telge Fastigheter för tionde året ordnade en teckningstävling för fjärdeklassare i Södertälje. Klass 4A från Stålhamraskolan trodde de skulle på rundvandring i Stadshuset på fredagen men istället väntade en överraskning. Seger i tävlingen och 4000 kronor till klasskassan.

Det vinnande bidraget har som ritats av Sam Mardini och kommer hänga på en canvastavla i foajén i Stadshuset under 2018.

 - Det är jätteroligt att få vinna, berättar Sam Mardini. När jag ritade teckningen tänkte jag inte så mycket på hur skolgården ser ut idag, den är ganska vanlig, utan bara på vad jag skulle tycka var roligt om jag fick bestämma helt själv.