Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sagobröllopet som förevigades i en musikvideo

För några veckor sedan överraskade Fadi Komo sin blivande fru Petra med att förvandla bröllopet till en musikvideo.

Anmäl text- och faktafel

Fadi Komo flyttade till Södertälje från Örebro för kärleken. För några veckor sedan var det dags för paret att ta det stora steget och binda sig. Men det bruden inte visste om var att Fadi Komo hade planerat att föreviga deras bröllopsdag i en musikvideo, vilket SVT var först med att rapportera om.

– Det kom ett litet pirr innan när vi satt vid bordet. Jag hade gömt mikrofonen och hon visste inget, sen när vi gick upp på dansgolvet så visade jag mikrofonen och då fattade hon att något skulle hända, säger Fadi Komo till SVT.

Låten handlar om Fadis kärlek till Petra.

– Musik är något jag brinner för. Och om man som sångare inte framför en låt till sin fru tror jag folk skulle undra varför, så det var lite ”ett måste”, men också självklart något jag ville. Den kommer finnas med resten av livet, mina barn och barnbarn kommer förhoppningsvis också kunna se den senare, säger Fadi Komo till SVT.