Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ställer snökaoset till det för pendlarna

Bussarna till och från Stockholm dras på tisdagsmorgonen med förseningar av inställda avgångar.
– Håll koll på apparna, var ute i god tid, ha överseende med att det går lite sakta, säger Ulf Håkansson på Nobina i Södertälje.

Buss 748 och 749 dras på tisdagsmorgonen med stora förseningar på grund av den stora mängd snö som kommit under natten och morgonen som orsakar köer på motorvägen.

Läs även: SMHI varnar för halka - kan bli ymnigt snöfall

– Vi har problem som alla andra, men värst är det uppåt Stockholm. Där har vi fått ställa in två avgångar vid sju på morgonen för att komma i kapp, säger Ulf Håkansson på Nobina i Södertälje.

Läs även: Snön kan ligga kvar under dagen – men sen väntar halka och slask

Stadstrafiken i Södertälje menar han däremot rullar på bra efter omständigheterna, på vissa turer med förseningar kring fem minuter.

– Överlever vi morgonpeaken, som snart är över, så kommer vi att hinna ikapp tidtabellen. De var ute redan i natt och saltade vägarna så det går ganska bra, säger Ulf Håkansson.

Läs även: Singelolycka på E4 vid trafikplats Moraberg i Södertälje

Polisen hade på tisdagsmorgonen inga uppgifter om några väderrelaterade olyckor:

- Peppar, peppar så har vi inga trafikrelaterade ärenden för Södertäljes del just nu, sade Magnus Granath, stationsbefäl vid Södertäljepolisen vid 08.45 på morgonen.