Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så gör du för att se Elitserien i speedway på Mittmedias sajter

Elitserien i speedway drar igång 8 maj.
Du som är kund på ett av Mittmedias nyhetspaket kommer att kunna se matcher varje vecka på din nyhetssajt. Läs mer här nedan om hur du gör.

Läs mer: Klart: Vi storsatsar på speedway – Mittmedia livesänder matcher varje vecka: "Får nypa sig i armen"

Inte kund?

Första månaden med Plus kostar bara en krona, därefter kostar det 99 kronor i månaden. Med Plus får du tillgång till allt innehåll på närmare 40 sajter och appar som ingår i Mittmedias utbud. Du har bland mycket annat tillgång till våra stora sportsatsningar; Elitettan och Norrettan i fotboll sänds på våra lokala sajter och Bandypuls och Hockeypuls finns både som sajter och appar – och Elitserien i speedway.

Bli Pluskund genom att klicka här! I samband med köpet skapar du även inloggningsuppgifter till ditt konto som du sedan använder för att logga in på matcherna, som dyker upp i god tid på berörd sajts sportsida.

Redan kund?

Är du redan kund på något av våra nyhetspaket behöver du inte köpa Plus för att se Elitserien i speedway, det ingår i din prenumeration.

Genom att logga in får du tillgång till alla de matcher vi livesänder samt alla Plusmärkta artiklar på våra sajter.

Har du frågor om sändningarna kan du ringa vårt kundcenter på 010-709 70 05.