Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rusning till Weda när nya Willys öppnade

När nyuppbyggda Willys i Weda på onsdagskvällen slog upp portarna strömmade kunderna till och insläppet fick skötas av väktare.

En halvtimme innan det officiella öppnandet av nyuppbyggda Willys var parkeringsplatserna i köpcentret slut. Runt entrén stod desto fler hugade kunder och väntade.

– Vi är här för att tävla, berättar Emmelie Jansson som tillsammans med vännen Ameli Söderling åkte direkt från jobbet till Willys.

Tävlingen, som innebar att man kunde vinna en matcheck på 1 000 kronor, lockade onekligen många och det var nästan andäktigt tyst i den stora folksamlingen när vinnarna lottades och ropade upp.

Mitt i intervjun med Emmelie Jansson ger hennes kompis Ameli upp ett glädjetjut.

– Vi vann!!!

– Jaaa!!! Vi vann!!! skrattar Emmelie och sedan får de två vännerna tränga sig fram och släpps in genom grindarna till kravallstaketet som för kvällen finns på plats.

Susanna Paradi har inte samma lyckosamma tur, men är ändå glad för att Willys öppnar i Weda igen.

– Jag handlade ofta här förut. Men jag bor på stan så det här året har jag mest handlat på Konsum i centrum, men i dag när jag såg annonsen att man öppnar igen tänkte jag att jag måste åka hit och handla, förklarar hon och står redo med kundvagnen.

Sedan blir det nedräkning från tio och vips – tio minuter före utsatt tid – öppnas dörrarna och kunderna släpps in.