Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Respekten för individen – alla är lika värda

Partiet Ny reform, med basen här i Södertälje, ställer upp i Europaparlamentet. Här kommer våra idéer:

1) Klimatet är jätteviktigt för alla på jorden. Vi behöver ha en strategi för att kunna minska utsläpp. Avveckla kärnvapen och andra farliga ämnen som används dagligen i vårt samhälle.

2) Både Sverige och EU bör förändra och förbättra flyktingpolitiken. Vi måste minska vapenindustrin och hålla koll på vilka länder vi säljer vapen till. För att detta leder till krig, konflikt och massaker och brott mot mänskliga rättigheter.

Anmäl text- och faktafel

3) Segregation och extrem diskriminering ökar kraftigt i Europa. När vi talar om globalisering, menar vi att alla människor på jorden kan mötas och samarbeta med varandra. För att hitta andra lösningar runt hela världen än att skapa konflikter. Europa är inte bara en kontinent för européerna. För att vi alla har vandrat oavsett vart man kommer ifrån.

4) Vi kommer inte att kunna minska fattigdom genom att bevilja bistånd till gamla kolonier. Utan vi behöver investera på plats, det vill säga att vi hjälper länderna med att bygga infrastruktur, forskning, sjukvård och jordbruk.

Vi vill sträva mot att alla länder i Europa har samma skattetabell

5) Det är bra att EU har lyckats med utbildning och forskning. Detta gör att det underlättar för oss alla att resa ute i Europa och studera. Sverige är ett av de länder som har kommit långt, vad det gäller utbildning och forskning. Detta leder till att Sverige kan hjälpa andra länder att kunna ta ansvar och utveckla sig när det gäller miljö, ekonomi, handel och sjukvård.

6) Vi vill sträva mot att alla länder i Europa har samma skattetabell. Bensin, mat, sjukvården och pensionen ska ligga på samma nivå.

Detta är en dela av våra punkter. Därför vill vårt parti Ny Reform representera dig i Bryssel.

Waza-Kongo Ramazani

Ny reform

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel