Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Realistpartiet är helt onödigt

Jag läser lite här och där om Realistpartiet. Nu lagom till kyrkovalet låtsas de vara ett kristet parti. Enbart för att vinna politiska populistiska poäng. Södertälje har ju många kristna invånare.

Realistpartiet skriver att de har en kristen grund. När de blir tillfrågade om de är ett kristet parti så svara de nja, vi värnar kristna traditioner. På vilket sätt, får de då frågan. Ja, vi tycker att det är kul att fira jul och påsk och sånt, blir svaret. Jag tror att de flesta partierna i så fall kan kalla sig kristna.

De går dessutom ut med att påpeka att de inte vill att Sharialagar ska gälla. Inte i deras Sverige. Även här kan nog alla partier hålla med.

Det känns lite tveksamt om man ska gå ut och propagera bland annat mot islam bara för att få lite röster i kyrkovalet. Dessutom rikta in sig bara på de problem som finns. Att ropa på strängare straff och lyfta de utmaningar som finns med invandring finns det redan nu andra som gör.

Det finns för mycket populism och rasism redan utan att man måste ha fler sådana politiska ”partier”.

Lasse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare