Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rättelse: Fredheim inte ensam i AFF:s värvningsarbete

Tor-Arne Fredheim har inte skött Assyriskas värvningsarbete på egen hand, vilket det gick att läsa i en artikel på lt.se efter genrepet mot Nyköping i måndags.

I måndagens artikel på lt.se efter matchen Assyriska-Nyköping pratade Assyriskas tränare Tor-Arne Fredheim om att det har varit lite ensamt för honom sedan sportchefen Sargon Simonsson slutade i klubben.

Men Tor-Arne Fredheim har förstås inte skött hela det sportsliga arbetet med Assyriskas trupp helt på egen hand, vilket artikeln antydde.

Det som inte framgick i artikeln, men som Tor-Arne Fredheim berättade för LT, är att Assyriskatränaren har haft hjälp av klubbens sportkommitté där kanslichefen Fehmi Tasci är ansvarig.

- Vi har ju en sportkommitté som är med också, så jag har ju inte varit ensam. Det finns flera som är med och jobbar på det här, sade Fredheim då.

LT ber om ursäkt för att den informationen inte var med i artikeln redan från början.