Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ranja Varli tillbaka i Djugården

Ranja Varli tackade nej till Telge SIBK. Och i helgen var landslagsforwarden tillbaka i djurgårdströjan.

Det var i mitten av januari som Djurgården på grund av ekonomiska problem sa upp kontrakten med sina storstjäror, däribland Ranja Varli. Därmed var de fria att söka nya klubbar.

För drygt en vecka sedan valde dock Emelie Lindström att trots detta spela kvar i Djurgården. Och efter att tidigare i veckan ha tackat nej till det bud hon hade från moderklubben Telge SIBK har nu Ranja Varli gjort precis som Lindström.

När Djurgården på lördagen spelade borta mot Dalen var Varli med i laguppställningen. Det blev ett mål och två asssit för Varli när Djurgården vann med 7-2. Även Djurgårdens andra Södertäljefostrade forward, Matilda Sjödin, hade en bra dag mot Dalen. Sjödin noterades för tre mål och en assist och är nu Djurgårdens bästa målskytt den här säsongen med 23 mål, före Varli och Lindström som båda gjort 21.