Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Publikrekord redan slaget inför SSK:s manifestation

Publikrekordet är redan slaget inför SSK:s hockeymanifestation imorgon.– Det är redan nu säsongens högsta publiksiffra bland alla 48 lag i hockeyettan i år, säger Christer Kronblad på SSK:s marknadsavdelning.

Annons

4 000 gratisbiljetter har redan gått åt till morgondagens Hockeymanifestation i Scaniarinken, innan de ens släppts officiellt.

– Det kommer absolut bli över 5000, hur mycket vågar jag inte säga. Jag pratade nyss med Mats Waltin och han krävde mig på en siffra så jag sa 5571, säger Christer Kronblad på SSK:s marknadsavdelning.

Det går att jämföra med SSK:s senaste hemmamatch där publiksiffran sträckte sig strax över 2 500 personer.

Det är åttonde året i rad som Hockeymanifestationen hålls i Södertälje. Sponsorer och supportrar ser tillsammans till att biljetterna till SSK-Huddinge på onsdagen är gratis, säsongens sista match på hemmaplan.

– Det är enskilt den match vi jobbar mest med på året men det är en kul resa. Jag har nog aldrig sett ett så stort intresse för manifestation som i år, säger Christer Kronblad.

Han tror att det beror på att det senaste året varit framgångsrikt med många segrar, roligt spel och glädje hos spelarna att få representera SSK.

–Det betyder mycket. Och det går inte att jämföra med det nedbrutna lag vi fick se förra året. Det är svårt att ha en glad manifestation i ett sådant läge.