Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen hittade knark i garderoben

Polisen misstänkte att den 23-årige mannen från Södertälje var inblandad i narkotikabrott.

De genomförde en husrannsakan i hans bostad och i en av garderoberna gick det att lyfta ur botten. Där var 51,5 gram cannabis gömt, förpackat i mindre portion-er. Mannen fick lämna ett urinprov som visade spår av narkotika.

Den unga Södertäljebon hade skyddstillsyn när brottet begicks, efter en tidigare misshandel. Han hade redan avverkat sin samhällstjänst. Narkotikabrott ska egentligen leda till fängelse, men då hans brott inte skulle ge mer än två veckors straff och skyddstillsyn bedöms vara det bästa för att motverka nya brott, döms han på nytt till övervakning.

Domen meddelades torsdagen den 18 februari. Mannen erkände både innehav och användning av narkotikan. Han anser sig inte var missbrukare och håller på att läsa upp sina gymnasiebetyg för att därefter kunna söka in till högskola.