Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen gjorde nytt knarkbeslag

Polisen slog återigen till mot en lägenhet på Myrstigen i Västra Blombacka och beslagtog minst ett halvt kilo amfetamin.

En 46-årig kvinna, som för några år sedan var föreståndare för ett behandlingshem för missbrukare, greps misstänkt för grovt narkotikabrott tillsammans med två män – alla kända av polisen sedan tidigare. Kvinnan och en 43-årig man häktades i helgen på sannolika skäl misstänkta för grovt narkotikabrott.

Förutom amfetaminet hittades mindre mängder narkotika. Amfetaminet betingar ett värde på 400 000 kronor på gatan och för polisen är det ett mysterium hur så stora mängder kunnat hamna i händerna på personer i missbrukarledet.

Tillslaget gjordes bara två dagar efter att polisen gjorde en razzia på en annan adress på Myrstigen. Enligt polisen har tillslagen inte med varandra att göra.