Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Poängdrottningen stannar i Telge SIBK

Felicia Forsmark är klar för en säsong till med Telge SIBK.

Hon var bästa poängörare i Telge SIBK och trea i poängligan i division 1 västra med 32 poäng på 17 matcher. Nu är det klart att Felicia Forsmark stannar i klubben nästa säsong i den nybildade allsvenskan.

–Jag tycker att jag har utvecklats bra och ser inte varför jag inte kan utvecklas ännu mer genom att stanna, säger Felicia Forsmark.

–Jag har ju ett år kvar i skolan och Telge är en bra förening med mål att spela i SSL så jag känner inte att jag behöver ha bråttom till någon annan klubb, fortsätter hon.

Hon har som mål på sikt att spela i SSL och hoppas få göra det med Telge. Även hennes förra klubb Nykvarns IF hörde av sig, men Felicia valde alltså att stanna.

–Telge är ett topplag, det tycker jag inte att Nykvarn var förra säsongen. Vi är ett bättre lag så valet var inte så svårt, säger hon.

Forsmark ska, precis som lagkamraten Nathelie Engström, även spela U19-VM i Kanada inom kort. Den turneringen inleds den 4 maj.