Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Personbil och lastbil i krock E4/E20 – vägen stängdes av helt

Strax innan 17-tiden på fredagseftermiddagen fick SOS ett larm om en trafikolycka på E4/E20 i vid trafikplats Moraberg. En lastbil och en personbil hade krockat på vägen som stängdes av under räddningstjänstens arbete.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades ut till platsen där en personbil och en lastbil krockat. Olyckan inträffade i södergående riktning.

– Det är en personbil och en lastbil som har stött ihop. Just nu är vägen avstängd i båda körfälten, berättade Andreas Linder, operativ chef vid räddningstjänsten, vid klockan 17.05.

Det är ännu oklart hur många personer som befann sig i de två bilarna när olyckan inträffade, men ingen ska ha behövt uppsöka sjukvård.

Vägen stängdes av under räddningstjänstens arbete men man kunde börja släppa på trafiken igen ungefär en halvtimme efter att olyckan inträffade.

En polispatrull var kvar vid platsen en tid efter olyckan för att försöka reda ut vad hade hänt, men det finns ännu inga uppgifter om vad som orsakat olyckan.

Observera att olycksplatsens läge baseras på preliminära uppgifter.