Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Personbil åkte av vägen på E4 vid länsgränsen – ett körfält stängdes av

Räddningstjänst och polis kallades på torsdagseftermiddagen till en trafikolycka på E4 vid länsgränsen mellan Sörmland och Stockholms län. Ett körfält fick tillfälligt stängas av i norrgående riktning med anledning av händelsen.

Det var 15.55 som räddningstjänsten larmades till en trafikolycka på E4 i höjd med Hölö. Senare skulle det dock visa sig att olyckan inträffat vid länsgränsen mot Sörmland.

Enligt de inledande uppgifterna rörde det sig om en personbil som kört ned i ett dike. Men när räddningstjänsten anlände till platsen kunde man konstatera att fordonet kört av vägen i mittremsan mellan norr- och södergående körfält.

Man valde därför att tillfälligt stänga av ett av två norrgående körfält på motorvägen för att kunna arbeta med att få bort fordonet.

Polisen i Stockholms län samverkade med sin motsvarighet i Region öst vid arbetet med olyckan. Enligt Tobias Persson, vakthavande befäl på Sörmlandspolisen, ska ingen av de som färdades i personbilen ha skadats allvarligt.

– Patrullen har varit behjälplig och kört hem passagerarna och de har fått viss vård av ambulans, säger han.

Det var vid 17.50 på torsdagen fortfarande oklart vad som orsakade olyckan.

Artikeln uppdateras...