Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pass på - nu kommer kylan

I helgen lär vi uppleva de sista dagarna med temperaturen över nollan på ett tag i Södertälje, berättar meteorolog på Foreca.

På fredagen sjunker temperaturen kontinuerligt från ungefär 5 grader på eftermiddagen ner mot nollgradigt tidig lördagsmorgon. På lördagen blir det ungefär 2 grader varmt på dagen och någon minusgrad på natten. Söndagen bjuder på någon enstaka plusgrad, men när temperaturen mot kvällen sjunker under nollan stannar den där nästa vecka som blir mellan -5 och 0 grader kall kontinuerligt.

I nederbörd är det inte mycket att tala om, än så länge. Natten mot lördagen kan bjuda på lite snöblandat regn, men i övrigt blir det uppehåll hela helgen med mestadels molnig till halvklar himmel.

Det bjuds inte heller på särskilt mycket vind, omkring 3 m/s och skifrat från sydvästlig på fredagen till nordvästlig på söndagen.