Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Par döms för knarkbrott

Den 47-åriga kvinna och den 44-årige man, som greps på Myrstigen den 10 februari med 685 gram amfetamin, döms till 2,5 respektive 3 års fängelse.

Polisen förvånades först över att två personer i missbrukarledet kunnat komma över amfetamin till ett värde av minst 170 000 kronor.

Polisen misstänker att flera personer låg bakom beställningen, men att de hoppade av i sista stund. Det blev därför paret som fick ta hela beställningen. Under utredningen framkom även att de sålt cirka 100 gram amfetamin under dagarna innan tillslaget.

Nu döms alltså kvinnan till två år och sex månaders fängelse och mannen till tre års fängelse för grovt narkotikabrott och narkotikabrott. Det var i mannens väska som knarket fanns i en lägenhet på Myrstigen. Lägenhetsinnehavaren, en 53-årig man, döms för narkotikabrott till dagsböter 2 000 kronor.