Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Özcan tror på Syrianska: "De kommer att vara ett topplag"

Özcan Melkemichel tror på Syrianska inför den kommande säsongen. "Jag tror att de kommer att vara ett topplag", säger han.

Özcan Melkemichel går in på sin tredje säsong i seriekonkurrenten AFC United. Men Mr Syrianska har förstås fortfarande koll på sitt gamla lag. När LT-sporten intervjuade honom i samband med upptaktsträffen förra veckan, passade vi på att ställa några frågor om Syrianska. Och det är ett lag som Melkemichel tror på.

- Helt ärligt så tror jag att de kommer att vara ett topplag. Varför jag tycker det? De har behållit stora delar av laget. Visst, de har tappat Gabriel (Somi) och de har tappat Saman (Ghoddos), det är två viktiga spelare. Men samtidigt kommer Victor (Wernersson) spela på rätt position och jag tycker att han är en fantastiskt fin spelare och en oerhört stor talang men redan en ganska färdig spelare, säger Özcan Melkemichel.

Han är också imponerad av nye tränaren Bosko Orovic.

- Jag har sett honom träna laget och även pratat mycket med honom det verkar vara en bra och klok tränare med humör och engagemang, det gillar jag. Jag tror att hans sätt att vara som person och tränare kommer att passa Syrianska.

- De har ett grundspel som är bra. Det var mycket possession förra året, nu är det lite rakare ändå i anfallsspelet. Får de till någon spetsspelare offensivt ... det är det som saknas, vem ska göra målen, det är där det känns tunt ... men får de till det tror jag att de kan blir jättefarliga.

En längre intervju med Özcan Melkemichel kommer på LT.se i morgon.