Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Özcan: "Det pissigaste jag någonsin sett"

Özcan Melkemichel var vansinnig på tränarkollegan Per-Ola Ljung efter den snöpliga förlusten mot Helsingborg.
Svordomarna haglade när coacherna gick ut från planen.

Özcan Melkemichel var så förbannad att han kokade när han rök ihop med tränarkollegan Per-Ola Ljung i korridoren direkt efter match.

– Det här är det pissigaste jag någonsin sett. Du borde skämmas, det är en skam för svensk fotboll, skrek Özcan Melkemichel till en Per-Ola Ljung som såg närmast vettskrämd ut när tränarna kom ut i spelargången direkt efter slutsignalen.

Melkemichel hade redan under matchen varit på väg över till Helsingborgs avbytarbänk när HIF vägrade sparka ut bollen trots att Razak Omotoyossi låg med kramp i flera minuter på HIF:s planhalva.

Till slut rann sinnet pÅ Ahmet Özdemirok som sparkade ner Adnan Gashi vilket fick domare Martin Hansson att direkt visa rött kort.

Då flög Omotoyssi upp och sprang fram till Hansson som direkt slet upp ett nytt rött kort.

– Han sa inga fina ord, säger Martin Hansson till LT-sporten.

Omotoyossi själv hävdar att han bara frågade vad han gjort för fel.

Nyförvärvet från Gais var tårögd direkt efter slutsignalen. Hans anfallskollega Peter Ijeh spände ögonen i assisterande domaren Stefan Wittberg och sa på tydlig engelska:

– This is racism (det här är rasism)!

Både Omotoyossi och Özdemirok fick grova utvisningar och riskerar hårdare straff än en match avstängning.