Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Över 30 grader

Annons

Jag läste i LT den 27/7 att när en person ringer till Telgebostäder angående att det är för varmt i lägenheten, då tipsar de om att lägga kudden i kylen, stänga fönster och dörrar med mera.

Jag ringde TB häromdagen. En sur person svarade när jag berättade att i min sons lägenhet är det konstant över 30 grader. Alla hans fönster vetter emot söder. "Men vad intressant, det har alla andra också", svarar hon.

Jag berättar att min son är sjuklig och bunden till sitt hem, på grund av sjukdom. Jag frågar om hyresvärden kan sätta in solskyddsfilm i fönstren eller göra något annat. Hon svarar om möjligt ännu surare: "Det får man bekosta själv. Var det något annat du ville?"

Min son vistas i sin lägenhet alla dygnets timmar på grund av sjukdom. Han åker inte till arbetet eller stranden. Han mår illa och dricker inte de mängder som krävs.

Hemtjänsten håller på att svimma av värmeslag när de besöker min son.

Får det gå till så här?

MA

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare