Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Omotoyossi idealisk för Syrianska"

Tidigare Syrianskaanfallaren Razak Omotoyossi kan vara på väg tillbaka. Men klubben förnekar att spelaren skulle vara klar.

Enligt hemsidan Fotbolltransfers.com är anfallaren Razak Omotoyossi klar för sin gamla klubb Syrianska. Södertäljeklubben förnekar dock affären – men medger att det förs samtal.

– Han är inte klar, det kan jag i alla fall säga, säger Syrianskas sportchef Jan Grigo.

27-årige Razak Omotoyossi som spelade i Syrianska i slutet av säsongen 2011 tillhör nu den egyptiska klubben Zamalek SC.

Jan Grigo hävdar att SFC haft diskussioner med Omotoyossi men att inget är klart. Grigo medger dock att Syrianska är intresserade av att få tillbaka Omotoyossi i laget.

– Vi har haft en dialog men det har vi haft med andra spelare också. Vi försöker att hålla kontakten med alla spelare som varit i klubben tidigare. Sedan är det ju så att vi letar efter en djupledslöpande, snabb anfallare och Razak skulle vara idealisk för oss. Om det finns en möjlighet att få hit honom kommer vi se över den möjligheten.