Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olyckan framme igen: ”Det är en gåta”

Syrianskas offensive mittfältare Nahir Oyal kom just tillbaka från en skada i ena lårets baksida. Det tog 45 minuter – sedan gick muskeln sönder igen.–Det blir några veckors rehab igen, suckar Oyal.

25-årige Syrianskaspelaren Nahir Oyal har haft återkommande problem med skador under karriären. Särskilt i lårmusklerna, både fram- och baksida, och Oyal hade precis kommit tillbaka efter två veckors rehabträning efter just en bristning i ena baksidan.

Men det höll alltså bara i 45 minuter i hemmamatchen mot Varberg på söndagen (förlust 0–2).

–Ja, jag har ju haft tidigare problem med det här. Nu hade jag ju kommit tillbaka och tränat på väldigt bra, det kändes jättebra. Men nu var det dags igen. Det blir några veckors rehab igen, suckar Oyal, som sökt svar på varför han drabbats så ofta.

–Jag har frågat många men det är en gåta. Jag gör allt som krävs, jag sköter min kropp så professionellt som det går. Jag tränar rätt, badar isbad, äter rätt, men det är kanske min kropp det är fel på. Men det är bara att kämpa på, säger Nahir.

Men det är givetvis tungt att återigen tvingas stå vid sidan om planen.

–Det känns jävligt jobbigt att åka på skador gång på gång. Men jag är van nu, säger han.

Även Syrianskaspelare som Kevin Bisse, Lolo Chanko och Sharbel Touma har haft problem med liknande skador. Touma skyllde detta vid ett tillfälle på konstgräset.

–Ja, det kan faktiskt stämma, vi är ju explosiva spelare och det (konstgräset) kanske tar mer på kroppen för oss. Men jag vet inte säkert, säger Nahir.