Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Oklara omständigheter helt klart"

Polisen är fortsatt förtegna om det misstänkta dubbelmordet i en lägenhet i Södertälje.– I dag fortsätter den tekniska undersökningen, säger Carina Skagerlind, presstalesperson hos polisen.

Den tekniska undersökningen som pågick under söndagen efter att två personer hittades döda i en lägenhet i Mariekäll kring midnatt mot söndagen pågår fortfarande.

– I dag fortsätter den tekniska undersökningen och den kan fortsätta ett par dagar till, säger Carina Skagerlind, presstalesperson hos polisen.

Hon säger att polisen nu hoppas få jobba ostört och att man skapar sig en bild av vad som hänt.

– Just nu förhör vi vittnen och alla som kan ha upplysningar. Offren är fortfarande inte identifierade, säger Carina Skagerlind.

Hon vill inte bekräfta att det är en man och en kvinna som hittats och inte heller om någon av personerna bodde i lägenheten. Hon vill inte heller svara på vad som pekar på att personerna mördats.

– Det är det vi ska ta reda på nu. Men det är oklara omständigheter helt klart , säger Carina Skagerlind.

Läs även: Granne till offren: "Vi är rädda och chockade"

Misstänkt dubbelmord - gärningsman jagas