Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyckelspelaren tillbaka i SSK:s lag

SSK:s nyckelspelare och lagkapten Johan Skinnars spelar kvällens match mot Troja/Ljungby. Han är uppsatt i laguppställningen.

Efter två matchers frånvaro på grund av skada är Johan Skinnars tillbaka i laguppställningen för SSK i kvällens viktiga match i kvalserien hemma mot Troja/Ljungby.

Han är uppsatt i en formation med Sebastian Höglund och Lucas Carlsson.

Skinnars, en av lagets bästa spelare, ger värdefull förstärkning till SSK, inte minst offensivt. I den senaste matchen han spelade avgjorde han med mål i straffläggningen hemma mot Sundsvall.

SSK har varit förtegna om vilken typ av skada Skinnars har och om han skulle spela kvällens match mot Troja eller inte. Det enda som sagts har varit att det rör sig om en överbelastning av något slag.

Även backen Paul Eriksson gör comeback - han har varit fotskadad. Han börjar som extra back i laguppställningen.

SSK saknar dock oväntat forwarden Pontus Engström, oklart varför. Han ersätts i fjärdekedjan av junioren Måns Lindbäck som gör sin tredje match i rad för A-laget.

LT direktrapporterar kvällens match mot Troja - klicka här för att komma dit.