Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya uppgifter om bud på Ghoddos – tyska och franska klubbar ger sig in i jakten

Det är Sportbladet som presenterar de nya uppgifterna kring Ghoddos. Enligt deras källor så har ÖFK fått in två konkreta bud från lag i Tyskland respektive Frankrike.

Annons

Enligt Sportbladets källor så ska buden ligga i närheten av cirka 40 miljoner kronor och komma från en klubb i Bundesliga och en Ligue 1-klubb i Frankrike.

Tidigare i veckan gick Sporten ut med uppgifter om att den iranske VM-spelaren hade intressenter i Kina, vilket i såna fall skulle kunna betytt pengar i massor för ÖFK och ett något oväntat karriärval för Ghoddos.

Så sent som i februari förlängde Ghoddos sitt kontrakt med ÖFK, som nu sträcker sig över 2020. I samband med förlängningen kommenterade han för Sporten ryktena som sade att han skulle lämna ÖFK efter Europaspelet:

– Men det är inget som säger att jag skulle lämna ÖFK då. Jag trivs jättebra här och alla vet om det och jag ska fortsätta mitt äventyr här. Jag måste ju prestera ännu bättre framöver om det ska komma högre bud än det kommit hittills under min tid i Östersund. Just nu nu fokuserar jag på att göra en bra säsong här.

Trots ryktena är Saman Ghoddos fortfarande aktuell för morgondagens möte med Hammarby.

Läs mer om Ghoddos:

Ghoddos om VM-äventyret och inför Hammarby: "Jag känner mig redo"

Uppgifter till Sporten: Ghoddos kan lämna för spel i Kina – i jätteaffär för ÖFK