Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny tränare klar för Syrianska FC – 20 år av erfarenhet i AC Milan

Syrianska FC har letat efter en ny huvudtränare sedan Zvezdan Milosevic lämnade tidigare under sommaren. Nu går klubben ut på sin hemsida med att man kommit överens med italienaren Paolo Tarozzi som har 20 års erfarenhet från den italienska bjässen AC Milan.

Lagets skadade forward Mattias Genc har sedan Zvezdan Milosevic lämnade sin post som huvudtränare för klubben haft huvudansvaret över laget. På måndagskvällen går Syrianska FC ut med att laget gjort klart med en ny tränare.

Det handlar om Paolo Tarozzi som tidigare arbetat i AC Milan som "Director and Youth Coach". Han ska ha varit med och tagit fram stora spelare som Alberto Paloschi, Mattia de Sciglio, Simone Andrea Ganz och Matteo Darmian. Bland tränare han jobbat nära ingår Fabio Capello och Carlo Ancelotti, skriver Syrianska FC på sin hemsida.

"Syrianska FC är en historisk klubb. Det räcker med att kolla på klubbmärket för att förstå att den här klubben är speciell. De rödgula färgerna på tröjan är förknippat med den Syrianska-örnen, och ger mig bra känslor", säger Tarozzi till klubbens hemsida.