Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny bloggare vill läxa upp kidsen

Han drömmer om att bli en framgångsrik modebloggare. Gabriel Asadour har nog Södertäljes färskaste modeblogg som enligt honom själv har flera tusen besökare per vecka.

Gabriel Asadour drar ut en blekrosa t-shirt med trycket New York ur garderoben.

– Det är sånt här killar borde satsa på i sommar. Det tycker tjejer i alla fall. Och det är väl det man bryr sig om, säger han och ler brett.

Han är nog Södertäljes färskaste modebloggare, vars blogg snabbt fått många besökare. Det är knappt två månader sedan han började blogga på allvar.

– Plötsligt fick jag flera tusen besökare. Den här veckan har 9 000–10 000 varit inne, säger 18-åringen, som går sista året på Wendela Hebbe med inriktning mot foto, film och grafisk design.

Gabriel har varit intresserad av kläder sedan sexan eller sjuan.

– Jag upptäckte att jag ofta fick komplimanger och att folk tyckte att jag hade en bra stil. Jag tycker att jag har en ganska vanlig klädstil, men de flesta tycker att jag utmärker mig. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör det. Min stil är lite rockig och fräsch, säger han.