Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu vill jag slipa knivarna

Annons

Jag har blivit ofrivillig samlare av knivar. Jag har väl cirka 20 knivar av olika storlekar hemma. Ändå tvingades jag köpa en ny kniv i går. Varför? Jo, alla är slöa och det finns ingen i Södertälje som utför tjänsten att slipa knivar.

Det finns skomakerier som utför en hel del tjänster men inte knivslipning. Att skicka iväg knivar för slipning verkar onödigt dyrt och omständligt.

Anmäl text- och faktafel

Under årens lopp har jag provat olika slipverktyg för hemmabruk men inget funkar bra.

Jag saknar också butiker med kvalitetsvaror, små prylar som man kan bära hem, för alla som inte har bil och kan ta sig till köpladorna utanför centrum. I stället finns det ett överflöd av krogar som breder ut sig på varenda trottoar och hindrar gåendes framfart.

Förr i tiden fanns det något som hette etableringskontroll för butiker som ville etablera sig i en stad. Nu undrar jag om Södertälje kommun har något inflytande över etableringar i Södertälje centrum?

Tanten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare