Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu sätts julbelysningen upp i Södertälje – allt ska tändas samtidigt i centrum

Också i år kommer Södertälje centrum att lysas upp av julbelysning – men den här gången ska alla lampor tändas samtidigt under shoppingevenemanget Black friday den 24 november.

Södertäljes centrumförening planerar för att all julbelysning ska tändas samtidigt, fredagen den 24 november klockan 16.00. Tanken är att det ska bli en effektfull start på julhandeln i Södertälje, som kraftstartar med Black friday – som från början är ett jippo från USA, där man fredagen efter Thanksgiving har en stor readag som kallas just Black friday.

– Vi satsar på att få i gång julhandeln med den här fredagen när julbelysningen tänds. Vi kommer släppa kuponghäften i samband med Black friday och hoppas att det blir en bra start på handeln här i Södertälje inför jul, säger Aljoša Lagumdžija, tillförordnad centrumchef för Södertälje centrumförening.

LT kommer sända live från tillfället.