Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu inleds SSU:s valläger i Bommersvik

Under onsdagen den första augusti inleds SSU:s valläger i Bommersvik. Vallägret kommer att pågå tills på lördag den fjärde augusti.

Anmäl text- och faktafel

Över 600 av SSU:s valarbetare från hela Sverige kommer under fyra dagar nu i början av augusti att samlas i Bommersvik för att kicka igång valrörelsen. Det kommer bland annat att hållas seminarier, aktiviteter och olika kampanjer för deltagarna. Valrörelsens största dörrknackning kommer även att genomföras under vallägret.

–Det kommer att bli fyra fantastiska dagar där vi kickar igång den socialdemokratiska valrörelsen. Vi har ett fullspäckat program med politik, spex och spelningar för att tagga igång SSU:s främsta valarbetare inför valrörelsen, säger Philip Botström, förbundsordförande SSU i ett pressmeddelande.

Vallägret kommer även att besökas av en del kända namn inom Socialdemokraterna, bland annat Stefan Löfven, Karl-Petter Thorwaldsson, Magdalena Andersson och Annika Strandhäll.