Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu blir jag snart tokig på bilkaoset

Jag har skrivit insändare tidigare angående kaoset vid Falkvägen–Tältvägen! Det står så många bilar i backkrönet på Falkvägen så det skapar oroliga situationer.
Hur svårt kan det vara att köra in sina bilar vid de befintliga uppfarterna?

Till råga på allt kommer det andra bilar dit också som är besökare till Sydpoolen. Hoppas att ni får p-böter, så blir det i alla fall inte billigare att stå där.

Men så är inte fallet. För p-vakterna i den här stan verkar strunta i detta.

Det är glashalt och man får möte ideligen och som sagt det skapar situationer. Någon måste väl köra rakt in i någon annans bil innan det händer något. För Guds skull flytta bilarna och lappa de som inte hör dit.

På Tältvägen ovanför Sydpoolen är det likadant. Det råder kaos där också. Bussen får parera alla bilarna för att komma fram, det kan inte vara meningen i alla fall!

Man får stå på ett speciellt ställe men det står bilar överallt. Sist stod det en bil tvärs över trottoaren med bakre delen in mot skogen och den främre ut mot trottoaren! Inte klokt! Så vi som kom gående fick gå ut på gatan. Hallå, det är någon som har missuppfattat det där med parkering.

Men lappades den bilen då? Nej då, den fick stå där ett antal timmar.

En riktigt irriterad viksängsbo

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel